Blog

До уваги працівників МВС – лізингоодержувачів!

14:20 10 Березня in Діяльність установи

До уваги працівників МВСлізингоодержувачів!

Шановні працівники МВС! Перш за все дозвольте подякувати вам за щоденні героїчні дії по обороні нашої Держави та порятунку життів громадян внаслідок ворожої агресії.

Весь колектив ДІУ пишається вашою звитягою та бажає вам здоров’я та миру. Ми переконані, що перемога над російським агресором – це питання часу і кожен з нас робить все для того, щоб цей час настав якомога раніше.

У рамках співпраці ДІУ та МВС щодо реалізації Порядку 1201, на виконання умов договору фінансового лізингу, в разі можливості виконання своїх зобов’язань в частині розрахунків, будемо вдячні вам за здійснені лізингові платежі. Разом з тим, приймаючи до уваги поточний стан, повідомляємо вам, що в разі несвоєчасної сплати чергового лізингового платежу через форс-мажорні обставини, жодні штрафні санкції та пені по відношенню до вас у період дії воєнного стану застосовуватися не будуть.

Шановні учасники Порядку 1201, у разі, якщо житло, яке надано вам у фінансовий лізинг, знищено або пошкоджено внаслідок дій російських окупаційних військ, просимо повідомити про це по можливості на електрону адресу: office@ipoteka.gov.ua.

Дякуємо всім вам за вашу відданість та самопожертву во ім’я миру в нашій  країні.

Разом до перемоги!