Blog

Представники ДІУ взяли участь у ХХVI науково-практичній конференції “Професійне управління активами“

09:58 19 Вересня in Діяльність установи

14-17 червня 2012 року представники Державної іпотечної установи взяли участь у ХХVI науково-практичній конференції “Професійне управління активами“, що відбулася під егідою Української асоціації інвестиційного бізнесу (УАІБ). У конференції приймали участь представники НКЦПФР, НКРРФП, Міністерства фінансів України, компаній з управління активами – членів УАІБ, Національного банку України, Аудиторської палати України, рейтингового агентства, агентства у зв’язках з інвесторами та ін.

В рамках конференції начальник Казначейства ДІУ Є.Р. Зельцер представив учасникам доповідь-презентацію на тему: «Облігації ДІУ як ефективний інструмент диверсифікації активів».

Під час виступу Євген Зельцер зазначив, що основним завданням Державної іпотечної установи, як фінансової установи 2-го рівня, є створення сприятливих умов для розвитку ринку іпотеки, насамперед за рахунок наповнення ринку ліквідністю у вигляді довгострокових і дешевих ресурсів в національній валюті.
Крім того відбувся круглий стіл на тему: «Перспективи співпраці компаній з управління активами (КУА) з Державною іпотечною установою», де обговорювалися подальші перспективи іпотечного кредитування, випуску іпотечних облігацій ДІУ та напрямки співпраці ДІУ з КУА.

Детальніше з матеріалами конференції можна ознайомитися на сайті УАІБ з 26 червня 2012 року.